Wat we voor jou en je hond kunnen betekenen

Elke hond is anders, maar dat geldt ook voor ook elk baasje. Een puppy vergt een andere aanpak dan bijvoorbeeld een oudere of een wat lastigere hond. Bij ons kun je terecht met elke hond en elk hondenras. We geven speciale puppycursussen voor de jonge en onervaren hondjes. Heb je een wat oudere hond die je graag wilt (her)opvoeden, dan kun je je aanmelden voor onze (her)opvoedingstrainingen. Tijdens al onze trainingen houden we rekening met je thuissituatie – kinderen, kleine tuin, andere huisdieren – en passen onze trainingen daar mogelijk op aan. Zo zal je hond zich ook buiten de training om leren te gedragen.

Vertoont je hond gedragsproblemen zoals bijvoorbeeld het kapotbijten van uw meubels, het vele blaffen of het plassen in huis? We zijn gespecialiseerd in gedragstherapie voor honden. Het is zelfs mogelijk om in een veilige omgeving zoals bij u thuis het probleem aan te pakken.

SPEUREN

Een super leuke, natuurlijke, ontspanning voor je hond is SPEUREN! Dit is niet ras of leeftijd gebonden, je kunt ook met een jonge pup speuren zodat hij toch zijn natuurlijke ontspanning krijgt in de drukke mensenwereld. Je leert speuren met je hond, niet te verwarren met snuffelen of snoepjes zoeken!, op een hele relaxte manier. Je hond leert werken met zijn belangrijkste zintuig, zijn neus. Tevens zorgt het speuren voor een hele goede baas-hond verhouding en het is heel goed voor de geestelijke stabiliteit van uw hond. Wat is er leuker dan werken met je hond, je maatje?

Meer informatie over onze trainingen of producten? Informeer vrijblijvend, e-mail hondenschoolzuidwest@outlook.com of bel even Rob 06-509 163 77 voor Nederland, 04 925 099 41 voor België.

hondentraining nederland

Voor de eerste keer naar een training

Leslocatie: Dragon 1 , verlengde van de Rozemarijnlaan, in Oud-Gastel.

De hond moet alle verplichte inentingen hebben gehad voordat hij mag deelnemen. De cursussen – die 10 lessen bevatten – worden buiten gegeven op een verlicht terrein. Iedere cursist heeft, zoveel mogelijk, zijn eigen vaste groep op een vaste dag in de week. Ga je de les niet halen? Bel dan vóór 16.00 uur af. Het is dan mogelijk om een keer van lesdag te switchen en de les op een later tijdstip kosteloos in te halen. Als de hond ziek is (of ziek is geweest), moet je dit vooraf aan de les melden. Tijdens de les kan het onverhoopt voorkomen dat je hond zijn behoefte doet op het terrein. Denk daarom altijd aan het meenemen van poepzakjes.Deelname aan de cursussen is op eigen risico.Er is ook mogelijkheid voor het trainen overdag! Informeer hiernaar.

Bekijk ook op Facebook Hondenschool Zuid-West.

Tip: maak je hond gek op een bal en gehoorzaamheid is het geval!