Dogtra trainingshalsbanden

Dogtra trainingshalsbanden | Hondenschool Zuid-West

Dogtra trainingshalsbanden | Hondenschool Zuid-West: Wij zij trots op onze officiële Dogtra importeur/ dealerschap!

Dogtra trainingsband, met desgewenst gratis les!, zijn super betrouwbaar, waterdicht en zeer fijn in te stellen naar alle wensen van u. Dogtra wordt gebruikt door de top in hondensport en hondenafrichting, maar dit topproduct is ook heel makkelijk en vooral veilig te gebruiken voor iemand die net iets meer verlangt van het gedrag, conditionering of her-conditionering, van zijn huishond. Hierin geven wij ook een gedegen begeleiding!

Dogtra trainingsbanden blinken uit in hun degelijkheid, betrouwbaarheid en hun levensduur.

Sommige soortgelijke producten geven een prikkel op een ongewenst moment en met een ongewenste sterkte met alle vervelende gevolgen van dien. Dogtra kent dit soort problemen niet!

Dogtra is een professioneel product voor een betaalbare prijs en zeer betrouwbaar. Alle trainingsbanden van Dogtra zijn waterdicht. Op al onze Dogtra producten geven wij volledige Nederlandse garantie.

Ook verschillende covers voor de trainingsbanden en anti-blafbanden!

We willen de klanten graag te woord staan voor het kopen van onze producten en zo van advies kunnen dienen. Advies en service staan bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u ook na de aankoop altijd mailen of bellen! Als u vragen heeft of u wilt zich oriënteren voor een bepaald type kunt u ons altijd mailen of bellen. Ook kunt u op afspraak lessen volgen in het kundig gebruik van uw Dogtra trainingsband. Als u een Dogtra trainingsband hebt gekocht bij ons kunt u gebruik maken van een gratis les ter waarde van 80 euro voor het gebruik van uw Dogtra, denk hierbij aan A.A.D., Algemeen Anders Denken training.

Voor meer informatie neem contact op of volg ons op Facebook.