Professionele hondengedragstherapie bij hondenschool zuid west

Wanneer je opzoek bent naar een partij die professionele hondengedragstherapie aanbiedt, dan ben je bij hondenschool zuid west aan het juiste adres. Onze trainers zijn door het volgen van diverse opleidingen en cursussen gespecialiseerd in hondengedragstherapie. Tijdens een therapie sessie wordt er allereerst samen met een gediplomeerd gedragstherapeut besproken wat het gedragsprobleem is. Daarnaast wordt er ook besproken wat je graag wilt bereiken met de therapie. Op basis van het eerste gesprek wordt er bekeken welke therapie het meest geschikt is voor jouw hond.
Gedragsproblemen als:  Jagen op fietsers, auto’s of jogger, niet alleen kunnen zijn, vernielen, overmatig blaffen en huilen, urineren en agressie naar mensen, honden of andere dieren worden verholpen. Tijdens een consult krijg je tips om ervoor te zorgen dat de gedragsproblemen verminderen of wat de oorzaak kan zijn voor deze problemen.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor professionele hondengedragstherapie bij hondenschool zuid west. Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Professionele Hondengedragstherapie | hondenschool zuid west

Professionele Hondengedragstherapie