Gespecialiseerde hondengedragstherapeut bij Hondenschool Zuid West

Een gespecialiseerde hondengedragstherapeut bij Hondenschool Zuid West biedt hulp bij eventuele gedragsproblemen bij jouw hond. Door jaren ervaring en diverse opleidingen zijn onze therapeuten gespecialiseerd om problemen op te lossen aan de hand van het Algemeen Anders Denken, A.A.D., principe. Wij gaan aan de hand van een gesprek bepalen waar een eventueel probleem ligt en hoe dit opgelost kan worden. Allereerst luisteren wij naar jouw verhaal en worden er een aantal vragen gesteld om zo een beter beeld te krijgen. Vervolgens observeren wij de hond om een goed beeld te krijgen van het gedrag. Op basis van deze drie stappen wordt de eventuele oorzaak achterhaald.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van gedragsproblemen als: jagen op fietsers, auto’s of joggers, agressie naar mensen, honden of andere dieren en extreme angst en onzindelijkheid oplossen. Naast de therapie is het ook van belang dat de baas van de hond ook openstaat om te werken aan de manier van communiceren etc. met de hond. Het is natuurlijk zo dat wij een andere diersoort zijn dan de hond, en dat er dus verschil is in denken. Dat ook dit denken per hond veschillend is mag duidelijk zijn. Denk aan genetische eigenschappen die bij bloedlijnen verschillend kunnen zijn.

Wil je graag meer weten over de gespecialiseerde hondengedragstherapeut van Hondenschool Zuid West? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Gespecialiseerde hondengedragstherapeut | Hondenschool zuid west